loader

VRisolatie 24 maart 2022

Vrisolatie Isolatie Systeembouw kent als geen ander het belang van een goede bewaarplaats voor fruit en andere kwetsbare voedselproducten. Ons bedrijf drijft op een gezamenlijke ervaring van meer dan 40 jaar in de isolatiebouw.

DHL Express: The Chariot 10 april 2021

Bekijk hier de promotiefilm van de nieuwe cargobike van DHL Express: the Chariot.DHL heeft met fietsenproducent Cargo Cycling de bak van de Chariot cargofiets doorontwikkeld en de fiets volledig naar eigen wens ‘aangekleed’

ROC Rivor promotiefilm 4 november 2020

Wil jij volgend jaar studeren bij ROC Rivor? Check dit filmpje om te zien hoe dit eruit ziet! Wil jij net als Pim hier volgend jaar op school zitten? Kom dan (online) langs op een van onze Open Dagen. Meer info en aanmelden via www.rocrivor.nl/opendag.

SLR Theater- en Presentatietechniek 25 november 2019

SLR bestaat al 20 jaar en nog regelmatig krijgen wij de vraag: Wat doen jullie nou eigenlijk? Tijd dus om onze bedrijfsfilm te lanceren waarin we antwoord geven op deze vraag en onze passie voor het vak kunnen laten zien. Meer weten over SLR en wat wij voor jou kunnen doen? We komen graag langs voor een kennismaking.

FruitDelta Rivierenland Fruitcorso 25 november 2019

Op zaterdag 21 september 2019 vond het 59e Fruitcorso plaats. Als gastheer van dit fruitfeest zijn wij trots dat het een plek heeft op de lijst voor immaterieel erfgoed van UNESCO. Het is het énige Fruitcorso van Nederland, Europa en zelfs de wereld. Wij nodigden honderden relaties uit om dit unieke evenement samen met ons en organisator Stichting 4-Stromenland in de stralend warme zon te beleven.

Leadfeeder 8 mei 2019

The story behind building the best visitor identification software for marketers and salespeople

Copyright © 2020 · Alle rechten voorbehouden · Taramundi videoproducties